Børs for aksjehandel | Liste over topp 7 beste bøker om aksjehandel

Liste over topp 7 aksjehandelsbøker gjennom tidene

Vi har samlet en liste over bøker om aksjehandel som ikke bare gir nødvendige grunnleggende, men som gir et unikt perspektiv på aksjehandel sammen med effektive handelsverktøy og teknikker som kan utgjøre hele forskjellen mellom suksess og fiasko. Nedenfor er topp 7 av slike aksjehandelsbøker -

  1. Handelssystemer og metoder (Få det her)
  2. Trading to Win: The Psychology of Mastering the Markets (Få det her)
  3. Kvantitative handelsstrategier (Få den her)
  4. Handle din vei til økonomisk frihet  (Få den her)
  5. Veien til skilpadden: De hemmelige metodene som gjorde vanlige mennesker til legendariske handelsmenn (Få den her)
  6. Innlegg og utganger: Besøk til 16 handelsrom (Få det her)
  7. Algoritmisk handel: vinnende strategier og deres begrunnelse (få den her)

La oss diskutere hver av disse aksjehandelsbøkene i detalj sammen med viktige takeaways og anmeldelser.

# 1 - Handelssystemer og metoder

Forfatter - Perry J. Kaufman

Bokanmeldelse

Denne boka er et omfattende arbeid som dekker et helt spekter av handelsstrategier og hvordan de fungerer, ment for både amatør- og profesjonelle handelsmenn, komplett med den siste oppdaterte informasjonen om handelssystemer, verktøy og teknikker som er avgjørende for vellykket aksjehandel. Opprinnelig komponert for nesten 30 år siden, har dette arbeidet hjulpet en rekke mennesker til å forstå handel bedre, og det fortsetter å være relevant i dag i den oppdaterte 5. utgaven.

Det som gjør arbeidet enda mer verdifullt er måten forfatteren hjelper til med å skape en dypere teoretisk forståelse av handelssystemer og metodikk fra et rent matematisk perspektiv, og samtidig fortsetter å bygge videre på det for å forklare integreringen av grunnleggende statistikk i aksjehandelsteknikker og begreper risikostyring designet for handelsmenn. Til tross for sin grundige behandling av emnet, sørger forfatteren for å gjøre det så tilgjengelig og nyttig for praktiske handelsmenn som mulig. Ytterligere nettsted og verktøy blir også lagt til for å gi ekstra praktisk verdi til leserne.

Viktige takeaways

Denne utgaven er en detaljert profesjonell redegjørelse for handelssystemer og metodikk, et analytisk rammeverk for å sammenligne forskjellige handelsteknikker, og verktøy for å utvikle unike aksjehandelsstrategier for individuelle handelsmenn. Forfatteren gir en fullstendig behandling av emnet, som dekker både teoretiske grunnlag og praktisk anvendelse av tilsynelatende komplekse begreper på en lettfattelig måte. I tillegg legges regneark og Trade Station-programmer til for en interaktiv læringsopplevelse. Et ledsagende nettsted og tilleggsmateriale gjør det til en kontinuerlig læringsressurs for praktiske handelsmenn.

<>

# 2 - Handel for å vinne:

Psykologien om å mestre markedene (Wiley Trading) innbundet

Forfatter - Ari Kiev

Bokanmeldelse

Dette er et sjeldent arbeid med handelens psykologi, designet for å hjelpe handelsmenn å tilpasse deres psykologiske motivasjoner til deres handelsstrategier og mål for å lykkes som hva som helst. Dette arbeidet er et resultat av 5-årig samarbeidsinnsats mellom en erfaren psykiater og en erfaren aksjemarked, noe som gjør det så autentisk som det kan være å forklare alle aspekter av en traders psykologi og definere et sett med psykologiske og atferdsmessige prinsipper som kan hjelpe en næringsdrivende med å overvinne eventuelle mentale hindringer og oppnå sitt potensial som en disiplinert og fokusert næringsdrivende.

Den presenterer en fullstendig tilnærming til å håndtere stress, selvbegrensende tro og potensielt destruktive atferdsmønstre som kan skade en næringsdrivende der det er viktigst, og hvordan selvtillit kan forsterkes, samtidig som man unngår risikoen for å bli fanget av følelser av fortvilelse eller eufori, en av disse kan ikke gjøre mye godt for en næringsdrivende. I det hele tatt en komplett psykologisk guide om hvordan du kan forbedre handelsytelsen mens du lever et stressfritt liv for å kunne nyte fruktene av innsatsen.

Key Takeaway

En utmerket bok om aksjehandelpsykologi bestående av psykologiske og handelsveteraner, som gir leserne akkurat den rette kompetansen som trengs for et slikt emne. Det er et kjent faktum at mental utholdenhet og positiv psykologi er like viktig som ekspertkunnskap om handelsteknikker og prinsipper for å gjøre det til en suksess som handelsmann. Dette arbeidet dekker det mindre anerkjente aspektet av komplekse psykologiske problemer og hjelper en næringsdrivende å lære å utrydde negative psykologiske mønstre og mestre det mentale spillet bak pengespillet for å bli superhandler. En anbefalt lesning for amatører så vel som erfarne handelsmenn.

<>

# 3 - Kvantitative handelsstrategier:

Utnytte kraften til kvantitative teknikker for å lage et vinnende handelsprogram (McGraw-Hill Trader's Edge Series)

Forfatter - Lars Kestner

Bokanmeldelse

Denne boken er et interessant arbeid med kvantitative handelsstrategier designet for å hjelpe handelsmenn med å unngå enorme handelstap som bare skyldes resultat av markedsvolatilitet. Kvantitativ handel er avhengig av en analyse av historiske data og benytter en rent matematisk tilnærming for å kunne identifisere de beste inngangs- og utgangspunkter for enhver handel.

Mens han skisserer flere systematiske handelsteknikker og -strategier og sammenligner ytelsespotensialet for effektiv risiko- og pengestyring, anerkjenner forfatteren ikke bare begrensningene til den tilnærmingen som ble brukt, men tilbyr også en ny tilnærming til trinn for å administrere penger basert på optimale gjennomsnitt. Det som gjør dette arbeidet unikt, er dets fokus på å utvikle en svært individualisert tilnærming til kvantitativ handel som kan være til god hjelp for å realisere potensialet for handel under noen av de mest ustabile markedsforholdene.

Viktige takeaways

En fortettet, men spesialisert bok om aksjehandel som fokuserer på hvordan handelsmenn kan dra nytte av å integrere kvantitativ analyse i deres bredere tilnærming til handel. Forfatteren demonstrerer vellykket hvordan man kan bruke en kombinasjon av markedskunnskap sammen med grunnleggende om kvantitativ analyse, som kan hjelpe handelsmenn til å vende tidevannet til deres fordel.

<>

# 4 - Handle deg mot økonomisk frihet 

Forfatter - Van K. Tharp

Bokanmeldelse

Et mesterverk om handel som gir en komplett oversikt over systematiske handelsteknikker og strategier for enhver handelsmann for å lykkes og kontinuerlig forbedre sin tilnærming, lære og assimilere nyere elementer for å oppnå konsistente resultater. Forfatteren presenterer en 17-trinns handelsmodell for en gjennomsnittsinvestor sammen med handelsråd om hvordan du kan unngå vanlige fallgruver og utvikle din egen handelsmetodikk som potensielt kan gi best mulige resultater for enhver enkelt næringsdrivende. Flere viktige spørsmål behandles av forfatteren, inkludert belønningen til risikomultipler, og gir veiledning for å hjelpe en næringsdrivende med å tilpasse praktisk talt alle strategier og oppnå bedre resultater. Den har også flere intervjuer med topphandlere som gir en rekke nyttige innsikter for enhver næringsdrivende.Mange praktiske eksempler er illustrert sammen med diagrammer og relevant informasjon for å demonstrere hvordan en bestemt strategi kan fungere. En uunnværlig guide for både nye og veteranhandlere.

Viktige takeaways

Denne beste boken om aksjehandel er en komplett guide til handel som presenterer en detaljert veikart for suksess for handelsmenn på praktisk talt alle nivåer av erfaring. Den 17-trinns handelsmodellen som ble utarbeidet av forfatteren, gjør det faktisk lettere for nybegynnere å gi dem en veiledning om hvordan de skal gå frem og sikre de beste resultatene med minimale sjanser for feil. De som gjerne vil komme på den skremmende oppgaven med å utvikle sin egen handelsstrategi, må flittig forfølge dette strålende skrevne mesterverket.

<>

# 5 - Turtle Way:

De hemmelige metodene som gjorde vanlige mennesker til legendariske handelsmenn innbundet 

Forfatter - Curtis Faith

Bokanmeldelse

Denne beste aksjehandelsboken er et mesterverk i seg selv, og beskriver detaljene i et 25 år langt eksperiment innen handel som ikke bare hjalp de involverte med å oppdage unike strategier for å lykkes med å utnytte de skjulte mulighetene i markedene, men også gjorde dem millioner sammen veien. Åpenbaringene om skilpaddens måte, som de elsker å kalle den, er laget av ingen ringere enn essskilpadden, Curtis Faith selv, som avslører den hemmelige prosessen de fulgte for å velge 'skilpaddene' og hvordan de var trent til å bli mestere i handelsstrategier i sin egen kapasitet. Det er intet mindre enn en fascinerende reise inn i handelsverdenen hvor leserne like gjerne kan skaffe seg noen uvurderlige handelsperler og tjene sine egne rikdommer.En sterkt anbefalt lesning for handelsmenn som er forberedt på å gjøre en samlet innsats verdt sin belønning.

Viktige takeaways

'Way of the Turtle' er en åpenbaring i seg selv om noen få individer som er ute etter å erobre handelsverdenen mot alle odds, og hvordan de faktisk gjorde det med teft. En må-lese for den næringsdrivende som ikke er på frist for å lykkes, men som er forberedt på å investere tid, intelligens, kunnskap og dedikert innsats for å høste best mulig belønning. Dette arbeidet tilbyr en skattekiste av informasjon om bruk av handelsregler for å gå utover reglene og utarbeide vellykkede langsiktige handelsstrategier basert på førstehåndsopplevelsen fra forfatteren selv. Hva mer kan du be om?

<>

# 6 - Oppføringer og utganger:

Besøk til 16 handelsrom (Wiley Trading) innbundet 

Forfatter - Alexander Elder

Bokanmeldelse

I denne utmerkede aksjehandelsboken tilbyr forfatteren en sjelden titt på handelsrommene til 16 handelsmenn som er fra helt forskjellige former, opererer i forskjellige markeder og drives av forskjellige mål. Hver og en av dem spesialiserer seg på en bestemt type handler og vedtar forskjellige teknikker i samsvar med deres individuelle kunnskapsnivå og erfaring. I motsetning til hva noen lesere kanskje tror, ​​avslører ikke dette arbeidet noen hemmelige formler for suksess, langt fra det, essensielle egenskaper, inkludert en disiplinert og metodisk tilnærming, fokus og oppmerksomhet på detaljer, er det som hjelper dem å klare seg. Arbeidet kommer med en ledsagerstudiehåndbok som dekker flere viktige områder, inkludert psykologi, markeder, handelsteknikker og casestudier, og gir ytterligere praktisk verdi til arbeidet.En sterkt anbefalt lesning for alle som leter etter et realistisk perspektiv på hva handel handler om.

Viktige takeaways

En vellykket næringsdrivende vil sjelden avsløre hvordan han eller hun jobber og hva som gjør dem gode til det, men her blir yrkeslivet til 16 handelsmenn avdekket for at leserne skal kunne forstå komplikasjoner og virkelige utfordringer i handelsverdenen. De som leter etter en form for 'quick-fix' formel, vil gjøre det bedre å hoppe over arbeidet helt fordi det fokuserer mer på kvalitetene og utsiktene som trengs for å lykkes sammen med riktig type verktøy og teknikker. En ledsagerstudieguide gjør det til en anbefalt lesing for praktiske forhandlere med nesten alle nivåer av erfaring og individuelle evner.

<>

# 7 - Algoritmisk handel:

Vinnende strategier og deres begrunnelse (Wiley Trading)

Forfatter - Ernie Chan

Bokanmeldelse

Denne boken er et verdifullt arbeid med kvantitativ handel som gir svært nyttig praktisk informasjon på en ganske lettfattelig måte som skiller den fra de fleste andre innen feltet. Med tanke på hvor komplekst det er innen kvantitativ handel, gjør forfatteren en utmerket jobb med å ta leserne gjennom hele prosessen med å utvikle og implementere algoritmiske strategier og utforske finessene i prosessen uten å gjøre det vanskelig å forstå på noe tidspunkt.

Dette er et ganske kortfattet volum som tilbyr en gullgruve med informasjon til de som ønsker å utvikle sine egne systematiske handelsstrategier. For å gi merverdien til verket, har forfatteren også gitt virkelige eksempler som gjør det til en virkelig verdig lesning.

Viktige takeaways

Dette er en utmerket bok om algoritmisk handel, som dekker konseptene så vel som deres anvendelse når det gjelder koding, utvikling og implementering av vellykkede handelsstrategier. Det som gjør det til et så verdifullt arbeid, er hvor enkel slik kompleks informasjon formidles til leseren, som gjør det mulig å forstå prinsippene og metodene for å utvikle tilpassede handelsstrategier for optimale resultater.

En sterkt anbefalt lesning for alle som er interessert i praktisk algoritmisk handel uten den slags komplekse tilnærmingen som vanligvis brukes. Dette er en grei lesning om algoritmisk legging av tynne prinsipper og praksis i denne kunsten. Hva mer kan man be om?

<>

Les også: Grunner til at bloggere er gode aksjeshandlere

Andre bøker du kanskje vil like

  • Topp beste aksjemarkedsbøker
  • Topp regnskapsbøker
  • Private Equity Books
  • Beste VC-bøker
  • Topp 10 beste tekniske analysebøker
Offentliggjøring av Amazon Associate

WallStreetMojo er en deltaker i Amazon Services LLC Associates Program, et tilknyttet annonseringsprogram designet for å gi et middel for nettsteder å tjene reklameavgifter ved å annonsere og lenke til amazon.com