MM (million) - betydning, eksempler, konvertering og notasjoner

MM (million) definisjon

MM er symbolet som brukes til å representere tallene i millioner der symbolet m brukes som tusen i romertall, og så er mm tusen multiplisert med tusen, som er lik 1 million. Store bedrifter presenterer ofte regnskapet og andre rapporter med milliontallene, dvs. de bruker ($ MM).

Forklaring

MM er forkortelsen som brukes til å representere tallene i millioner. Mange finansinstitusjoner, banker og store selskaper bruker forkortelsen MM for å representere tallene i millioner, og de syntes det var ganske enkelt, da det reduserer kompleksiteten ved å representere hele tallene. Tradisjonelt ble M brukt som tusenvis i romertall, så MM er 1.000 * 1.000 = 1.000.000 som er 1 million. MM er mye brukt i gass- og oljeindustrien i USA. M er forkortelsen for det latinske ordet mile, som betyr tusen. Liten mm angir millimeter, og MM angir millioner. Noen ganger skaper M, som betegner tusenvis og MM, som betegner millioner, forvirring hos menneskene. Nå endret representasjonen av tusen seg fra M til K.

Eksempler på MM (millioner)

Nedenfor er noen eksempler for å forstå konseptet på en bedre måte -

Eksempel 1

Selskap A har utstedt $ 10.000.000 aksjer på $ 100 hver. Ved utgangen av året var inntjeningen per aksje $ 10. Den autoriserte aksjekapitalen i selskapet er $ 15.000.000 aksjer på $ 100 hver, dvs. $ 1.500.000.000. Herav utstedte den bare aksjer på $ 100000000. Foreslå selskapet om hvordan du skal representere det samme.

Løsning

  • Autorisert kapital $ 15.000.000 aksjer på $ 100 hver, dvs. $ 1.500.000.000
  • Utstedt kapital $ 10.000.000 aksjer på $ 100 hver, dvs. $ 1.000.000.000
  • EPS er $ 10 per aksje

Presentasjonen er som under -

Eksempel 2

Rapporten som inneholder visse opplysninger om firma C er gitt nedenfor, representerer det samme med det kompakte nummeret som representerer modus.

Bestem om selskapet kan få begge lånene brukt? Presentere den med forklaringer og representere i tabellform med $ i millioner.

Løsning

Selskapet kan få hele lånebeløpet brukt på aktiva 1 ettersom bankens krav er oppfylt.

Men når det gjelder aktiva 2, kan selskapet få et lån på 4,5 MM mot det anvendte lånet på 5 MM i henhold til bankens kriterier.

Alternative notasjoner for MM (millioner)

Notasjonen MM for å representere millioner blir mindre vanlig da den skaper forvirring mellom representasjonen av M og MM, mens M betegner tusen. Men på grunn av forvirring mellom M og MM, brukes nå de alternative merknadene for å representere tusen og millioner. For Representation of Thousand brukes K som en forkortelse, og for å representere Million betegnes Single M som en forkortelse.

Millioner konverteringstabell

En million konverteringer forklares med følgende tabell:

Konverter figurene i tabellen nedenfor til millioner og representer det samme igjen.

Konverteringen av tabellen ovenfor i millioner er som under ($ i millioner - MM)

Viktighet og bruk

Noe av viktigheten er som følger -

  1. Millioner brukes av en stor organisasjon til å representere sine rapporter.
  2. Presentasjon i millioner gjør lesingen enkel.
  3. Gjennom presentasjoner i millioner kan leseren enkelt forstå det komplekse antallet slik de vises i millioner.
  4. Noen av de offisielle rapportene gjorde det obligatorisk å representere i millioner.
  5. Presentasjon i millioner forbedrer lesingen og gjør komplekset enkelt.
  6. Millioner brukes ofte til å beskrive en stor mengde. For eksempel ble millioner av mennesker berørt på grunn av et fall i økonomien.
  7. Ved å presentere i millioner ble sjansen for feil redusert sammenlignet med å presentere i hele antall.

Konklusjon

MM er forkortelsen som brukes til å presentere i millioner. Historien er at M representerer tallet tusen dollar i romertall, og M er vant til å representere i tusenvis, så MM brukes som representasjon i millioner da MM er 1000 * 1000, som blir 1 million. Mens milliarder er 1000 * 1 millioner, så representerer og vedlikeholder den ekstremt store organisasjonen dataene sine i milliarder, mens de store organisasjonene representerer dataene sine i millioner. Men ettersom M og MM skaper forvirring, så begynte folket å bruke alternativer. Nå for å presentere i tusenvis brukes ordet K, og for presentasjon i Million brukes ordet M, og for presentasjon, i Milliarder, brukes forkortelse Bn.